В Agrofusion томатну пасту «Інагро» виробляють з вирощених на власних полях свіжих, чистих, цілих, здорових, доспілих томатів, рівномірного червоного забарвлення. Ми строго дотримуємось основного правила консервного виробництва: якість готового продукту залежить від якості сировини, що переробляється. Для виробництва використовуються лише найякісніші томати.

  На заводах холдингу томатна паста виробляється за технологією Сold break і Hot break. Унікальна комплектація виробничого обладнання дозволяє виробляти томатну пасту з масовою часткою сухих речовин від 25 до 36 %.

 

specification_25_Inagro_Cold_Break_ua specification_25_Inagro_Hot_Break specification_28_Inagro_Cold_Break specification_28_Inagro_Hot_Break specification_28_Inagro_Warm_Break specification_36_Inagro_Cold_Break
завантажити завантажити завантажити завантажити завантажити завантажити

 

У виробництві томатної пасти «Інагро» не використовуються консерванти. Вся продукція фасується в асептичну упаковку та може зберігатися протягом 24 місяців.

 

  Foto_Pasta_05_